Triangelcoaching

Triangelcoaching har kommit till mig under meditationer. Den kan användas som en symbol i ditt liv och är en metod att förankra sig själv, där ditt liv pågår just nu. Ett sätt att hitta tillbaka hem till dig själv igen och det som är sant för dig .

Under 3 månader, möts vi 10 gånger och du skapar din triangel som du kan använda som symbol och förankra dig själv i ditt liv. Under vår tid tillsammans undersöker vi vad du känner och behöver för att känna tillit, glädje och kreativitet. Få tag på och finna din inre styrka där medkänsla och tacksamhet får ett större utrymme i ditt liv. Din sanning och hur den kan få lov att uttrycka sig. Din intuition, hur du upplever den och hur du kan använda dig ännu mer av den. Vad andlighet är för dig och dess betydelse. Du skapar ett utrymme för andligheten inom dig och låter den få ta plats i ditt liv.

Efter våra 10 gånger tillsammans har du en triangel som består av två ben ditt MOD och din INSPIRATION och i toppen din ANDLIGHET. Genom att förankra dig i din triangel kan du känslomässigt använda den varje gång du behöver få fäste i livet igen.

Med hjälp av Triangelcoaching skapar du en personlig relation till din andlighet. Du kommer att sätta ord på vad den ÄR för dig. Hur den KÄNNS och SER ut för dig. Vad du GÖR för att skapa din KONTAKT.

                                       Du SAMMANSTRÅLAR med den du ÄR!

Vi möts 10 gånger på Whereby.com (videomöte) Varje möte är 45 minuter och kostar 995 kr. Om du vill betala alla 10 gånger direkt, hör av dig om ett paketpris.

Börja med att BOKA ett gratis prova på möte på 15 minuter, där du får känna om vi är rätt för varandra.

Välkommen!