Triangelcoaching - Andlig Coaching

 

  Vad betyder symbolen?

MIA - ANDLIG COACH

Det här är vad triangelsymbolen med M.I.A och en punkt i mitten betyder för mig.

En liksidig triangel klarar hur mycket tryck som helst från varje sida utan att gå sönder. Den tar sin styrka inifrån. Jag ser den där delen som finns inne i triangeln som vår själ, din största styrka. Vi hämtar vår kraft inifrån, från vår tidlösa själ som bär på massa visdom som vi kan ta del av. Denna kraft och visdom kan ingen någonsin ta ifrån dig. Triangeln står också för stabilitet, vår förankring här på jorden. Om man skulle vända på triangeln skulle den inte vara lika stabil utan vicka fram och tillbaka. Vi behöver vår grund och vi behöver grunda oss här och nu.

Jag har funderat en hel del på vad jag tror att vi behöver för att känna oss fullständigt levande som människor. Orden och tankarna som kommit till mig är MOD, INSPIRATION och ANDLIGHET.

MOD, vår grund, modet att vara här, leva och utvecklas som människa. Tilliten till livet och vår egen förmåga.
INSPIRATION, glädje, att känna och uppleva alla våra känslor, att känna kärlek. Allt det där som exalterar dig, höjer din energi och ger dig livskraft.
ANDLIGHET, det som är större, det där som inte riktigt går att ta på men som finns där ändå. Det där som skapat dig och mig, som skapar liv, det där som strömmar genom allt levande, som väcker förundran och som gör livet magiskt.

När vi får tag i vårt MOD och vår INSPIRATION står vi tryggt och stadigt här på jorden. Då kan vi nå en till höjd som verkligen berikar vårt liv och det är ANDLIGHETEN i toppen av triangeln.

Att hitta din personliga relation till din andlighet och låta den bli en del av ditt liv förändrar allt. Den förändrar din syn på dig själv, på livet, hur du upplever relationer och ditt syfte här på jorden.
Min högsta önskan är att alla har en personlig relation till sin andlighet. Jag tror att det är så vi förändras, utvecklas och skapar en bättre värld att leva tillsammans i.

I mitten av triangeln finns även en punkt som jag kallar mittpunkten eller balanspunkten. Den finns där som en extra påminnelse om din inre styrka, din visdom, din sanning. Ett sätt att komma i kontakt med din inre styrka och din kärna är via dina andetag.

Det första vi gör när vi föds är att vi börjar andas och det sista vi gör när vi lämnar denna kropp är att vi slutar andas. Våra andetag är verkligen vårt liv, för utan dem skulle vi inte leva. När vi är pressade och rusar på i livet glömmer vi ofta bort att vi andas. Vår andning sker automatiskt, inget vi behöver tänka på hela tiden. Det är först när vi tappar andan som vi uppmärksammar vår andning och påminns om hur viktig den är.
Vår andning kan verkligen visa oss hur vi mår.

Andetaget sätter oss i kontakt med oss själva. Att känna och lyssna till vår andning tar oss tillbaka in i kroppen, här och nu. Jag ser på vår andning som ingången till att få möjlighet att gå inåt. Vår andning ger oss alla en möjlighet att ta ett ”dyk in och ner under ytan” ner i hjärtat där allt är lugnt och fridfullt, där allt är bra. Jag kan andas in och landa i mitt hjärta, här och nu och allt är som det skall vara under ”vattenytan”, lugnt och fridfullt. Där ”uppe” kan det storma men här ”nere” där jag verkligen är, i mitt hjärta, här är allt alltid bra. Så passa på att stanna upp, andas in och andas ut och ”dyka” ner i dig själv. Här kan du kan få kontakt med kärnan av den du är.

Du kan och har möjlighet att skapa det här utrymmet när som helst och den kommer gör den största skillnad i ditt liv. Känna att du är som triangeln, att du alltid har styrkan inom dig och att den alltid är med. Den finns inte någon annanstans, den är där hos dig hela tiden och via dina andning kan du ta kontakt med den på nytt och om och om igen.

Jag ser också bokstaven M som finns i mod. Att ha mod kan vara lite som en berg-och-dalbana, det går upp och ner, precis som M:et gör. Vårt mod kan svikta och att vi behöver påminna oss själva om hur modiga vi är om och om igen när vi är i livets berg-och-dalbana.

I som i inspiration är precis som den där känslan vi känner när vi har inspiration. Den där härliga glädjen och lättheten i kroppen och i sinnet, som ett inre och kittlande iiiii. Den kommer liksom rakt igenom dig som ett rakt och starkt I. När du känner dig inspirerade är du i direkt kontakt med livsenergin som går som en rak linje till dig.

A som i andlighet är den trygghet som en andlig kontakt ger dig. Du står stadigt med dina båda ben när du får kontakt med din andlighet, benen är som benen i ett A. I A:et finner du även en mindre triangel som en extra bekräftelse på kraften och styrkan som en personlig relation till din andlighet kan ge dig.

M till vänster, kraften vi tar in.
I till höger, kraften som vi ger ut och som leder oss till vårt
A i toppen av triangeln, som sätter oss i kontakt med vårt syfte och varför vi är här.
Punkten i mitten, din inre styrka och sanning. Punkten är också en påminnelse om din andning och att dina andetag kan hjälpa dig att ta kontakt med dig själv här och nu i ditt liv.

Jag hoppas att denna symbol lyckas inspirerar dig att skapa din egen triangel. Du kan börja med att ställa dessa frågor till dig själv:

  • Vad är det Modigaste jag har gjort?
  • Vad Inspirerar mig?
  • Vad är Andlighet för mig?

Känns dessa frågor för stora just nu? Använd dessa så länge:

  • Vad är jag bra på?
  • Vad är jag tacksam för?
  • Vad tror jag på?

Vill du fördjupa dig ännu mer i triangeln finns Triangelcoaching. Här kan du läsa mer:

TRIANGELCOACHING

Och kom ihåg det allra viktigaste livet gett oss är vår andning. Ta ett djupt andetag några gånger under dagen, ”dyk ner under ytan”, rakt ner i ditt hjärta och ta kontakt med dig själv.
Ta chansen att SAMMANSTRÅLA med den du ÄR!
Och gör det om och om igen!

 

I Kärlek

Mia

 Ps. DHARMA BY MIA mitt företagsnamn är en påminnelse till mig själv, varför jag gör det här. Jag känner att jag vill hjälpa så många jag kan att hitta och få en personlig relation till sin andlighet. Förenklat betyder dharma, din själs högsta syfte och potential. Så DHARMA BY MIA blir mitt själssyfte genom mig. Genom mitt Mod, min Inspiration och min Andlighet, från mig till dig så att du också kan leva ditt dharma. Låt oss alla leva våra själssyften här på jorden! Ds.

Mia Skimmerstrand - DHARMA BY MIA