ANDLIG COACHING TJÄNSTER

Triangelcoaching

Triangelcoaching har kommit till mig under meditationer. Den kan användas som en symbol i ditt liv och är en metod att förankra sig själv, där ditt liv pågår just nu. Ett sätt att hitta tillbaka hem till dig själv igen och det som är sant för dig .

Under 3 månader, möts vi 10 gånger och du skapar din triangel som du kan använda som symbol och förankra dig själv i ditt liv. Under vår tid tillsammans undersöker vi vad du känner och behöver för att känna tillit, glädje och kreativitet. Få tag på och finna din inre styrka där medkänsla och tacksamhet får ett större utrymme i ditt liv. Din sanning och hur den kan få lov att uttrycka sig. Din intuition, hur du upplever den och hur du kan använda dig ännu mer av den. Vad andlighet är för dig och dess betydelse. Du skapar ett utrymme för andligheten inom dig och låter den få ta plats i ditt liv.

Efter våra 10 gånger tillsammans har du en triangel som består av två ben ditt MOD och din INSPIRATION och i toppen din ANDLIGHET. Genom att förankra dig i din triangel kan du känslomässigt använda den varje gång du behöver få fäste i livet igen.

Med hjälp av Triangelcoaching skapar du en personlig relation till din andlighet. Du kommer att sätta ord på vad den ÄR för dig. Hur den KÄNNS och SER ut för dig. Vad du GÖR för att skapa din KONTAKT.

                                  Du SAMMANSTRÅLAR med den du ÄR!

Vi möts 10 gånger på Whereby.com (videomöte) Varje  möte är 45 minuter och kostar 995 kr. Om du vill betala alla 10 gånger direkt, hör av dig om ett paketpris.

Börja med att BOKA ett gratis prova på möte på 15 minuter, där du får känna om vi är rätt för varandra.

Mirror Mentorship

Intuitivt speglar jag det som pågår i dig just nu. Vi möts 5 gånger under 2 månader och mellan gångerna utmanar och utvecklar du dig själv. Här kan andlighet, relationer, livsfrågor, dina tankar och funderingar ta plats. Tillsammans upptäcker vi stigarna som leder dig vidare på din väg, där du har svaren och får ännu mera kontakt med din visdom.

Efter våra 5 gånger tillsammans har du mer kontakt med din intuition och din inre visdom. Din andlighet har en självklar och tydligare plats i ditt liv. Du formulerar din personliga relation till din andlighet.

Vi möts på Whereby.com (videomöte) 5 gånger à 45 minuter, varje möte kostar 995 kr. Om du vill betala alla 5 gånger direkt, hör av dig om ett paketpris. Du kan även välja att boka in enstaka gånger när du känner att du behöver.

Börja med att BOKA ett gratis prova på möte på 15 minuter, där du får känna om vi är rätt för varandra.

SpiritWalk

Vi möts och promenerar tillsammans 3 gånger i Tanto på Södermalm i Stockholm under 1 månad. Du tar med dig dina tankar och funderingar och det som pågår i ditt liv just nu och tillsammans bollar vi dessa och skapar nya perspektiv. En Stanford-studie visar att promenader ökar kreativ inspiration och en persons kreativa resultat ökade med i genomsnitt 60%. Ta på dig dina skönaste skor och en vattenflaska, så möts vi och bjuder in Spirit/Andligheten under vår promenad och möte.

Efter våra 3 gånger tillsammans har du mer klarhet och en tydlig riktning på det som pågår i ditt liv. Du öppnar upp för din personliga relation till din andlighet.

Vi möts i Tanto på Södermalm i Stockholm, mittemot Mariaskolan, Ringvägen 23, hörnet Zinkens väg/Zinkensdamm Idrottsplats. Varje möte/walk är 40 minuter och kostar 995 kr. Om du vill betala alla 3 gånger av SpiritWalk direkt, hör av dig om ett paketpris.

Börja med att BOKA ett gratis prova på möte på 15 minuter, där du får känna om vi är rätt för varandra.

Lee Seger - Ditt magiska jag - 10 samtal till ett andligt liv

Andlig coaching som bygger på Lee Segers bok DITT MAGISKA JAG.

 

Under 10 samtal öppnar du upp för ett nytt sätt att leva.

Är du redo för förändring?

Längtar efter ett väglett liv i balans?

Nyfiken på vad andlighet är?

Vill du lära dig hur nuet blir din allra bästa samtalspartner?

Många är idag nyfikna på om det finns ett annat sätt att leva. Under 10 tillfällen bekantar du dig hur det är att leva ett mer andligt liv. Du lär dig om närvaro, om att vara grundad, tacksamhetsenergin. Vikten av att ha ett inre rum och kunna stilla sig. Meditation, den andliga integriteten, våra chakran. Kroppens olika signaler, att uppnå balans i livet, ett holistiskt helande med mera.

Vi möts varannan vecka och jag hjälper dig att hitta ett nytt förhållningssätt till livet. Genom 10 samtal funderar vi tillsammans på vad som finns mer, och vad det innebär att tro utan att veta säkert. Vi pratar om vad andlighet är, om tacksamhet och tillit. Fördjupar oss i närvaro och våra inre rum. Hur det är att vara vägledd och i balans, och hur du kan använda kroppen som vägvisare.

Andlig coaching – 10 samtal till ett andligt liv

  1. Vad är andlighet?
  2. Tacksamhet är ett trollspö
  3. Närvaro och att grunda sig
  4. Våra inre rum
  5. Min intention är…..
  6. Att vara vägledd
  7. Att vara i balans
  8. Kroppen som vägvisare
  9. Ett holistiskt helande
  10. Var är du nu?

Efter dessa 10 samtal kommer du garanterat vara på en annan plats i livet, där en fördjupad trygghet, magi och glädje får ta en större plats.

Varje samtal är 45 minuter och 10 samtal kostar 7500 kr. Avsätt minst en timme för varje samtal, så att du har tid före och efter. Vill du dela upp betalningen går det bra. Vi möts 10 gånger på Whereby.com (videomöte)

Börja med att BOKA ett gratis prova på möte på 15 minuter, där du får känna om vi är rätt för varandra.

Hur går det till?

Börja med att boka ett gratis prova på möte på 15 minuter, för att se om jag är rätt för dig just nu på din livsresa. Om det är Triangelcoaching, Mirror Mentorship, SpiritWalk eller Ditt Magiska Jag, som passar för dig? Ge varje möte minst 1 timma, även om vårt möte är 45 minuter. Vi möts på Whereby.com (videomöte) för Triangelcoching, Mirror Mentorship och Ditt Magiska Jag. Du klickar på länken Whereby.com (lättare än Zoom, du behöver inte registrera dig) skriver in ditt namn, ”knock”/”knacka” och jag öppnar för dig på din bokade tid.

Börja med att sitta i tystnad eller meditation i 5-10 minuter innan vårt möte. Stäng av notiser och mobilen. Ha ett stort glas vatten, papper och penna, gärna en penna och en anteckningsbok som du gillar bredvid dig samt näsdukar. Näsdukar för att vi jobbar med energier och när de skiftar kan vi nysa, blir snoriga, skratta eller gråta både av glädje och sorg, därför är det alltid skönt att ha näsdukar nära.

Varje möte är unikt, du sammanstrålar med den du är och det är en fantastisk känsla. Efter vårt möte, ge dig själv 5-10 minuter att skriva ner dina tankar, funderingar, insikter och sitta en stund i tystnad eller meditation. Avsluta med att drick upp hela ditt stora glas med vatten innan du återvänder till din dag.

För SpiritWalk möts vi vid Tanto på Södermalm i Stockholm. Ta med dig vatten att dricka.

Jag öppnar och stänger varje möte med att ge själen utrymme, jag visar dig hur, vi bjuder in andligheten i vårt möte.

Jag ser framemot att få möta dig!

VÄLKOMMEN!

Bra att veta

Avbokning: Fram till 24 timmar innan avtalad tid. Vid senare bokning eller om du helt uteblir utgår full betalning.

Om du blir sjuk: Läkarintyg för att få tillbaka 50% av kostnaden.

Avboka eller boka om: Länken som du fick via din bokning eller till mia@miaskimmerstrand.se

Betalningsvillkor: Pris anges alltid i SEK inklusive moms. Vid fakturering till företag tillkommer 25 % moms på bokningen.

Återbetalning: Jag återbetalar eller reducerar inte kostnaden, om du väljer att avsluta påbörjade tjänster i förtid. I övrigt så gäller reglerna för avbokning på 24 timmar. Boka gärna ett gratis prova på möte på 15 minuter för att se om jag är rätt för dig just nu.

Betalning: Sker med faktura som jag skickar till dig efter vårt möte, till din e-postadress, den du angav vid din bokning, betalningsvillkor 10 dagar. Vid försening utgår påminnelseavgift samt dröjsmålsränta och blir den trots påminnelse obetald, överlämnas den till inkasso.

Övrigt: Jag har tystnadsplikt och ansvarsförsäkring samt innehar F-skattsedel.

Välkommen till vårt möte

SAMMANSTRÅLA med den du ÄR!