Hur går det till?

Börja med att boka ett gratis prova på möte på 15 minuter, för att se om jag är rätt för dig just nu på din livsresa. Om det är Triangelcoaching, Mirror Mentorship, SpiritWalk eller Ditt Magiska Jag, som passar för dig? Ge varje möte minst 1 timma, även om vårt möte är 45 minuter. Vi möts på Whereby.com (videomöte) för Triangelcoching, Mirror Mentorship och Ditt Magiska Jag. Du klickar på länken Whereby.com (lättare än Zoom, du behöver inte registrera dig) skriver in ditt namn, ”knock”/ ”knacka” och jag öppnar för dig på din bokade tid. 

Börja med att sitta i tystnad eller meditation i 5-10 minuter innan vårt möte. Stäng av notiser och mobilen. Ha ett stort glas vatten, papper och penna, gärna en penna och en anteckningsbok som du gillar bredvid dig. 

Varje möte är unikt, du sammanstrålar med den du är och det är en fantastisk känsla. Efter vårt möte, ge dig själv 5-10 minuter att skriva ner dina tankar, funderingar, insikter och sitta en stund i tystnad eller meditation. Avsluta med att drick upp hela ditt stora glas med vatten innan du återvänder till din dag.

För SpiritWalk möts vi vid Tanto på Södermalm i Stockholm. Ta med dig vatten att dricka.

Jag öppnar och stänger varje möte med att ge själen utrymme, jag visar dig hur, vi bjuder in andligheten i vårt möte.

Jag ser framemot att få möta dig!

VÄLKOMMEN!