ANDLIG RELATION

Vad är en personlig relation till sin andlighet?

 

Andlighet är ett känslomässigt intresse och en djup personlig upplevelse av livets mening och storhet. Den upplevelsen utgår alltid från din egen erfarenhet, den känns och ser olika ut för oss alla, just för att den är personlig. Den är din och den är unik för dig.

Att sätta ord på denna relation är också en utmaning då det är en upplevelse och en känsla som du själv har och som inte riktigt går att uttrycka med ord, men här gör jag ett försök.

Det är lite som att ”hitta hem” och detta hem bär du alltid med dig och kan återvända till när du vill, vad som än händer, var du än är och vad du än gör. När du hittat den och upplevt den så förändras synen på dig själv och livet.

UPPLEVA ANDLIGHET

Vad kan en personlig relation till din andlighet betyda?

 • Du kan uppleva mer balans, ett inre lugn och en större förståelse för dig själv och dina relationer med andra.
 • Bli mer medveten om dina tankar och känslor.
 • Dina känslor kommer oftare från djupet av ditt hjärta, din innersta kärna.
 • Det kan jämföras med att ha och vara med din ”stora kärlek”, din själs kärlek. Det kan kännas som en förälskelse med dig själv, den du verkligen är, ditt sanna jag.
 • Du uppskattar dig själv och stöttar dig själv på ett nytt sätt.
 • Du kan se och uppleva dig själv i ett större sammanhang och känna och hitta meningen med ditt liv.
 • Du har tillgång till och kan vara i ditt autentiska jag oftare och lever mer med din andlighet i din vardag.
 • Du får en större känslomässig styrka vilket stärker ditt immunförsvar.
 • Du ökar din självkänsla och känner mer stöd i livet, vilket kan inspirera andra och ger goda energier. Du skapar ”ringar på vattnet.”

Ibland så snurrar tankarna när det kommer till val, alla dessa val som skall göras i livet. Vi söker information och frågar runt vad andra tänker, känner och ska göra, vilket ofta kan skapa ännu större osäkerhet. För vem kan jag lita på? Här blir relationen till dig själv, din inre styrka väldigt tydlig när du hittat den. När du stärker den relationen behöver du inte längre leta efter en massa information eller fråga runt för att hitta ett svar. Du får ett svar som känns tydligt och sant för dig. Den tryggheten är fantastisk och är bland annat en av de största fördelarna med att hitta, bygga och stärka din personliga relation till din andlighet.

Andligheten är din egen, oberoende av religion och andras åsikter och tro. Kanske är andlighet inte ens det ord som du kan använda eller vill använda? Jag har valt ordet andlighet för att många människor känner till det ordet samt att andlighet finns närvarande i många av våra religioner. Religioner är det som många vänt sig till och använt sig av för att komma nära andligheten. Dalai lamas beskrivning av vilken som är den bästa religionen i världen känns passande, ”Den tro som gör dig till en bättre människa är den bästa tron för dig.”

Ordet andlighet kan vara ett utmanade ord för många och väcka starka känslor. För mig är ordet andlighet eller det engelska ordet spirituality det närmaste jag kommit för att beskriva det som vi inte helt och hållet kan beskriva utan upplever. Försök att hitta ett ord som passar och känns bra för dig och låt det vara levande när du utvecklar denna personliga relation. Låt den få förändras under livets gång. En del avvänder ordet Gud, Buddha, Mohammed, Gudinnan, Universum, Källan, Kärleken eller det ordet som väcker mig mest just nu, Kärlekens Källa.

Så undersök och hitta ett ord som inspirerar dig. För när du är i din andlighet, din ”spirit” då känner du dig inspirerad, in-spirit. Vilket ord skulle du använda för din andlighet?

BEHOV AV ANDLIGHET

Dessa behov ger min andlighet mig:

 • Meningen med mitt liv här på jorden.
 • Kontakt med kärleken, känner mig älskad.
 • En stark känsla av tillhörighet.
 • Ger mig hopp, frid, ett inre lugn.
 • Känner tacksamhet.

Att vara andlig är för mig att vara människa. Att känna och leva fullt ut, släppa förväntningar och vara nyfiken på mig själv och världen. Tillåta och öppna upp för perspektiv som får lov att förändras.
Tro inte på det jag tror på och inte det som är andlighet för mig. Hitta din egen andlighet, din personliga relation till din andlighet och låt den förändras och utvecklas under ditt liv. Känslan uppstår när du hittat den och nuet expanderar. Det är detta som gör det så fantastiskt att få vara människa här på jorden. Att vara människa innebär också att vi inte hela tiden är i den där härliga känslan utan att vi utmanas och tappar kontakten och ständigt får möjligheten att öva oss för att komma tillbaka igen. Detta gör livet spännande och dynamiskt och är det som gör att vi utvecklas som människor här på jorden.

I våra möten skapar du en personlig relation till din andlighet. Du kommer att sätta ord på vad den ÄR för dig. Hur den KÄNNS och SER ut för dig. Vad du GÖR för att skapa din KONTAKT.
Min högsta önskan är att alla har en personlig relation till sin andlighet.

Ta fram din potential – din storhet – den du verkligen ÄR!
 
Våga vara modig, våga fråga.

Inom dig har du svaren som inspirerar och öppnar dig för kontakten med din visdom.

 
Mod – du är här, du kom hit! Det krävs mod att utvecklas som människa här på jorden.

 

Inspiration – allt som exalterar dig, det som höjer din energi, glädje och vibration.

 

Andlighet – att ha en relation till det som skapat livet, som skapat dig. Det där magiska som vi inte kan ta på eller helt förklara.

 

Vill du hitta och göra mer av det som får ditt hjärta att vibrera?

 

Vill du bli den lyckligaste människan som du känner?

 

Vill du skapa synergieffekt med mig?

Synergi kommer från det grekiska ordet synergos, vilket betyder samarbete. Synergi betyder att resultatet blir större än summan av delarna. Synergier gör att 1+1=3, vårt möte blir större än båda våra delar. 

   •                    M – Vad är det Modigaste du har gjort?

   •                     I – Vad Inspirerar dig?

   •                    A – Vad är Andlighet för dig?

   Längtar du efter en personlig relation till din andlighet?

   Jag erbjuder fyra tjänster:

   Triangelcoaching - Andlig Coaching

   Skapa din triangel med ditt Mod, din Inspiration och din Andlighet. LÄS MER

   Mirror Mentorship - Andlig Coaching

   Speglar det som pågår i dig just nu. LÄS MER

   SpiritWalk - Andlig Coaching

   Tankar och funderingar bollas under en promenad. LÄS MER

   Lee Seger - Ditt magiska jag - 10 samtal till ett andligt liv

   Andlig coaching som bygger på Lee Segers bok. LÄS MER

   VÄLKOMMEN att SAMMANSTRÅLA med den du ÄR!

    

   Jag ser framemot att få möta dig!

   Varma Hälsningar

    

   Mia