Testimonials

Blomma - SAMMANSTRÅLA med den du ÄR!

Klienters ord

Mia hade verkligen förmågan att vägleda genom mitt eget högre jag eller mig själv, hur en än vill benämna det. Hon kom in i mitt liv när jag verkligen behövde det, men innan jag ens visste att jag skulle behöva det. Hon fångade upp den röda tråden, hjälpte mig lyfta blockeringen och kika innanför! Mia är en sådan varm och inlyssnande själ att jag direkt kände en stor tillit.
Jag är oändligt tacksam, Mia för att du gav av din tid.

Ingela Jansson, Stockholm

Jag upplever Mia som en genuin, pålitlig, generös och mycket varm människa som genast får mig att känna mig bekväm.Hon ger mig tillstånd att öppna upp mig själv genom sitt eget exempel att vara sig själv till fullo. Hon andas och lever hur det kan se ut att sammanstråla med sig själv, vilket är otroligt avväpnande och inspirerande! Det märks att hon följer sin intuition för att hjälpa sina klienter på ett sätt som känns väldigt ”real” och utan krusiduller. Och att hon bryr sig om sin klients resa. Det är helt enkelt ett nöje med många lärdomar. Rekommenderar varmt att göra en session med Mia!

Ingrid, Tyresö

Fina Mia!
Ett stort TACK för denna våren!
Under de 18 veckorna vi har arbetat tillsammans har du funnits där som ett fönster mot en andlig värld som jag tidigare mest hållit inom mig. Nu har den världen fått växa och jag har gjort den till en del av mitt magiska, dagliga liv!
Maria Johansson, Halmstad

Vill du dela dina tankar och känslor utan att känna dig obekväm eller förminskad, bara göra det i en session eller flera med Mia! Att få dela mina tankar kring livet och andlighet i synnerhet var så skönt för jag kunde göra det direkt eller vid nästa tillfälle när allt fått sjunka in. Mia är så otroligt inkännande och öppen. Jag är så tacksam för våra samtal, med ny energi går jag vidare mot mina mål i livet.

Camilla Westerlund, Trosa

TACK

Blomma - SAMMANSTRÅLA med den du ÄR!