WOW

Publicerad: 8 sep, 2021

WOW!

WOW, är känslan och ordet! WOW och TACK för alla fantastiska ord och så mycket kärlek som jag fått uppleva när jag öppnade denna sida och klev ut ur den ”andliga garderoben”. När jag sa, här är jag och jag vill vara ” at your service” som Andlig Coach!

Det har tagit många år, precis som det skall och skulle, för det händer inte över en dag, i alla fall inte för mig. Att självklart kliva ut, fram och visa denna del av mig, denna del som är en sådan stor del av mitt liv, denna viktiga del, gör mig samtidigt väldigt hudlös och sårbar. Jag har ju inte delat denna sida av mig själv fullt ut med så många. Jag tror och vet att det finns fler ”därute” som också lever med sin andlighet väldigt nära, men inte så synlig för omgivningen. Jag hoppas att vi nu kan mötas, kanske för att jag visat mig, kanske får jag lov att vara en del av din själsresa eller inspirerar dig att också ta klivet fullt ut. Jag hoppas att du låter denna del av dig få ta ännu större plats i ditt liv.

Det har varit många dagar, nätter och år av tvivel, förtvivlan och rädsla som fullständigt översvämmat mitt sinne och min kropp. Jag har krampaktigt hållit mig fast och känt mig inlåst och ibland paralyserad, att ta det här steget, kliva ut, kliva fram, uttrycka mig och synas. Samtidigt så förstår jag precis varför, jag blottar ju min innersta kärna och jag uppmanar andra att göra samma sak, att möta mig och hitta sin personlig relation till sin andlighet.

Ordet WOW, passar in på många sätt. WOW, ordet jag använder för att beskriva när en insikt kommer till mig. Ett Aha-moment eller Aha-ögonblick, kallar många denna insikt och känsla. Jag kallar det för en WOW-upplevelse när jag öppnar mig, öppnar mig för världen och förstår lite mer, om mig själv och världen. WOW står för World Open Wide och är den känsla som uppstår och helt uppfyller mig i dessa stunder. Ofta avslutas känslan med ett högt eller långt, jaaa eller ibland ett jaha, lite tyst i mig. Det är som om något landar i mig och jag förstår det på ett djupare plan, djupt där inom mig. När något känns så där självklart och väldigt tydligt för mig.

Jag får även användning av ordet WOW för all kärlek och alla fina ord och WOW för att jag är modig och öppnat mig ännu mer och lite till för världen. Och WOW för att fler och fler göra samma sak precis just nu i denna stund, vilket gör livet ännu mera fantastiskt och magiskt! Jag låter Louise Hays ord få fylla hela mig, ”All is well in my world”, Allt är väl i min värld, precis just nu, TACK! Och det önskar jag även dig, att allt är väl i din värld, där du är och befinner dig precis just nu.

Sök och finn
Följ mig gärna!

Tidigare tankar och funderingar

VATTEN

VATTEN

VATTEN - Där det finns vatten finns det liv. När vi skapas från en liten cell till människa låg vi i vatten. I vår...

läs mer
MIRAKEL

MIRAKEL

MIRAKEL - Ett mirakel eller ett under är en oväntad händelse som inte kan förklaras. Ett mirakel betraktas ofta som...

läs mer
SKRATT

SKRATT

SKRATT - Minns du när du skrattade sist? Kommer du ihåg känslan i kroppen? Kändes det som bubblande läsk i kroppen?...

läs mer