DIAMANT

Publicerad: 8 apr, 2022
Du är en diamant - Andlig Coaching - Mia Skimmerstrand - Andlig Coach

DIAMANT 

– Hur kan du veta att det är rätt? Ibland får jag den frågan, hur visste du? Att jag som 15 åring ville regissera? Att jag ville flytta till London? Att jag ville leva, verka och tjäna som Andlig Coach?

Det kan verka och se ut som om dessa beslut kommit enkelt och lätt. De kommer från en inre längtan och viskningar som tillslut tagit över mer och mer. Tillslut har de visat sig som kraftfulla känslor och plötsligt blir allt självklart, tydligt och själklart.

För det där som ser enkelt och självklart ut för någon annan är ofta en resa i var och ens inre. Det börjar som små viskningar som väcker en längtan och tillslut så omfamnar de varandra mer och mer och plötsligt vill vi säga det till någon annan för att få en reaktion och förstå mer.

Ibland får vi en positiv reaktion, den som vi hoppas på att få, en bekräftelse på att vi är på rätt väg. Fast många gånger så kommer det en tvekan och ett motstånd från den som vi berättar det för.

När reaktionen inte blir som vi hoppas kan rädsla skapas och vi kan hamna i en tankeloop, att jag är fel, är på fel väg. Ofta glömmer vi bort att den vi berättar för har sin egen erfarenhet och sin egen längtan och dessa stämmer ofta inte med det som vi upplever och vill uppleva i vårt liv.

Som människa vill vi tillhöra en gemenskap och vi har ett enormt behov av att få tillhöra och få bekräftelse på att vi duger. Detta gör att vi ofta lämnar ifrån oss vår längtan och inte lyssnar klart på viskningarna innan de hunnit skapa en självklarhet och tydlighet i oss själva.

Det krävs en tro på din inre kraft, din inre visdom, vilket vi behöver jobba på och stärka dagligen. Vi finner ofta vår inre styrka och visdom i stillhet och i tystnad med oss själva. Det är en stund och tid med bara dig själv. Vi behöver ge detta till oss själva som en daglig gåva. Trycket utifrån att få tillhöra och få bekräftelse att vi är okej är en stark och mänsklig instinkt som vi alla har, hos en del av oss är den större och starkare än hos andra.

Ett sätt att närma sig det här är att titta på det som om vi vore en diamant. Från början är en diamant en kolbit som utsätts för ett enormt tryck för att tillslut omvandlas till en diamant. Låt din kraft komma inifrån så att du kan stå emot det där trycket av bekräftelse som kommer utifrån. Din kraft kommer alltid komma inifrån även om vi många gånger vill fråga andra om vad de tycker. Du vet svaret för du bär på din visdom, du har och är en alldeles egen skimrande diamant. Ju mer tid du ger till dig själv dagligen, ju mer stärker du upp denna fantastiska kraft i dig.

Så påminn dig själv om din diamant och alla de beslut som du tagit som lett dig på din skimrande väg, den som är unik för dig och som inte är någon annans väg här i livet. Du skapar ditt liv, så lev ditt liv, inte någon annans liv för att du tror att du behöver någon annans bekräftelse på din längtan och dina viskningar. Se på dessa, din längtan och dina viskningar som om de putsar på din diamant om och om igen så att den kan skimra starkt och gnistrande klart.

Ge dig själv gåvan att dagligen stilla dig och lyssna efter din längtan och dina viskningar och känn hur du får mer och mer kraft att stå emot trycket utifrån, så att du kan skimra självklart och själklart. Din kraft och ditt ljus inspirerar andra att hitta sin diamant.
För det är verkligen den där kompotten av längtan och de där små viskningarna som kommer att ge dig verklig glädje och lycka i ditt liv.

Stråla diamantklart var dag!

Sök och finn
Följ mig gärna!

Tidigare tankar och funderingar

VATTEN

VATTEN

VATTEN - Där det finns vatten finns det liv. När vi skapas från en liten cell till människa låg vi i vatten. I vår...

läs mer
MIRAKEL

MIRAKEL

MIRAKEL - Ett mirakel eller ett under är en oväntad händelse som inte kan förklaras. Ett mirakel betraktas ofta som...

läs mer
SKRATT

SKRATT

SKRATT - Minns du när du skrattade sist? Kommer du ihåg känslan i kroppen? Kändes det som bubblande läsk i kroppen?...

läs mer